La 9 ani doarme cu 30 de şerpi!

Ultima actualizare:

    Krista nici nu mănâncă,  dacă nu-şi împarte  cerealele cu tovarăşul  ei de joacă
Krista nici nu mănâncă, dacă nu-şi împarte cerealele cu tovarăşul ei de joacă

Ce curajoasă! O fetiţă din Michigan (SUA) se joacă în fiecare zi cu 30 de şerpi uriaşi. La 9 ani, Krista Guarino nu se teme să doarmă şi să mănânce alături de reptile.

Mulţi se tem şi de o râmă, dar Krista Guarino trăieşte în casă cu şerpi uriaşi. La vârsta la care fetiţele se joacă cu păpuşile, micuţa din Michigan, Statele Unite, e de nedespărţit de cele 30 de reptile, chiar şi când doarme sau mănâncă. Chiar dacă a fost muşcată de mai multe ori de creaturile cu sânge rece, ei nu îi este frică. În locul unui câine sau a unei pisici, puştoaica de 9 ani preferă să se joace cu anaconde sau pitoni, chiar dacă sunt de două ori cât ea.

simeon stalpnicul png

Deşi nu-i place să facă diferenţe între prietenii ei, pitonul de peste 3 metri e febleţea ei. Nici nu ştia să vorbească, când tatăl Kristei, Jamie Guriano, un specialist în şerpi de 33 de ani, a învăţat-o să atingă reptilele. „«Şarpe» a fost printre primele ei cuvinte, apoi a învăţat să zică «mama». E înnebunită după ei", a povestit acesta. Krista e atât de fascinată de şerpi, încât visează să-şi deschidă o grădină zoologică cu reptile, atunci când va creşte.

Pitonii ating şi 10 metri

Şerpii, cum ar fi pitonii şi anaconda, nu sunt veninoşi, de aceea sunt atât de populari ca animale de companie în SUA. N-au nevoie de multă îngrijire şi necesită un spaţiu şi o cuşcă special amenajată, mai lungă şi bine aerisită. Anaconda şi pitonii sunt şerpi uriaşi, care ating până la 10 metri. Ei se hrănesc cu mamifere mici şi păsări. Trăiesc până la 20 de ani în captivitate.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net