Femeile cu fundul mare sunt cele mai deştepte

Ultima actualizare:

Studiul recent realizat de profesorii de la Universitatea din Pittsburgh a arătat că femeile cu fundul mare sunt mai inteligente decât cele cu posteriorul mic.

Ei au dovedit că reprezentantele sexului frumos cu şolduri late au un coeficient intelectual superior. La studiu au participat 16.000 de copile, adolescente şi femei adulte, comparându-se măsurile lor corporale cu probe de inteligenţă.

Cercetătorii au explicat că masa de grăsime din partea inferioară a corpului feminin conţine cantităţi importante de acizi graşi omega 3 care favorizează dezvoltarea creierului. Din aceeaşi cauză, femeile cu fundul mare dau naştere unor copii mai inteligenţi.

Click!spune

Coco, soţia apetisantă a rapperului Ice T, se laudă că are cel mai mare fund natural din lume şi este, în consecinţă, cea mai deşteaptă femeie! Pentru că toată lumea o ironza că şi-ar fi făcut implanturi cu silicon în fese, actriţa, dansatoarea şi fotomodelul Coco Austin (32 de ani) a dovedit în direct, la TV, prin ecografie, că are fundul natural.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net