Miracol! A ieşit din comă numai să-şi cunoască bebeluşul

Ultima actualizare:

Uitându-se cu nesfârşită dragoste spre pruncul pe care abia îl adusese pe lume, ochii i s-au luminat şi a zâmbit anemic. Bebeluşul pe care l-a adus pe lume a fost scos din pântecele său printr-o operaţie de cezariană de urgenţă, în timp ce se afla în comă.

După naştere, Hannah s-a trezit miraculos din comă numai pentru a petrece o oră cu micuţul său, apoi a murit! Medicii nu-şi pot explca minunea cum a putut reveni la viaţă numai pentru a cunoaşte, măcar pentru foarte puţin timp, bucuriile maternităţii.

Numai pentru a cunoaşte ce simte o femeie când devine mamă! Mama ei, bunica Michelle, a spus cu lacrimi în ochi: "Imaginea cu fiica mea sărutându-şi copilul, primul meu nepot, a rămas un moment frumos care va rămâne pentru totdeauna în mintea şi sufletul meu.

Acum cred că l-a sărutat pentru a-i zice adio". Hannah-Michelle, din Abergavenny, Ţara Galilor, avea o boală rară care i-a provocat stop cardiac în a 36 săptămână de viaţă. Relaţia cu tatăl bebeluşului nu a mers, dar ea s-a hotărât să păstreze sarcina, care a debutat în luna mai.

Şase luni mai târziu, a început să nu se simtă bine. Mama ei povesteşte că era vizitată tot timpul de medici, care i-au dat antibiotice şi un inhalator. Însă starea sa a devenit gravă.

Tuşea şi expectora sânge, iar radiografiile au arătat că plămânii se umpluseră cu lichid şi inima nu îi funcţiona bine. A fost transferată la terapie intensivă la spitalul Universităţii din Cardiff.

Medicii au spus familiei că a suferit un stop cardiac, după care a fost supusă de urgenţă la operaţia de cezariană. Medicii erau convinşi că nu va mai reveni niciodată la viaţă.

Şi totuşi minunea s-a produs! Bietei Hannah-Michelle i s-a pus un diagnostic cumplit: cardiomiopatie peripartum, maladie rară a muşchiului cardiac care poate surveni în cursul sarcinii sau în primele luni după naştere la femei fără precedente cardiace cunoscute.

Copilul a fost numit Gerwyn, chiar de mama lui, pe când încă se afla în burtica mamei. Bunica dă asigurări că va face tot ceea ce fiica sa i-a scris înainte de a muri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net