Aici îţi faci vacanţa de vară în miezul iernii!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Te-ai gândit vreodată să-ţi faci vacanţa de vară în mijlocul iernii? O plajă cu nisip alb şi apă albastră, palmieri şi o temperatură tropicală - aşa se răsfaţă nemţii în mijlocul iernii, chiar la ei în ţară!

În oraşul Krausnick, situat aproape de graniţa cu Polonia, a fost construit un hangar înăuntrul căruia oamenii stau la plajă în timp ce afară temperatura scade mult sub 0.

Locul este o staţiune în toată regula: are hoteluri, un loc cu corturi de 5 stele, o plajă pe care te poţi relaxa la umbră, o lagună, tobogane cu apă, un teren de mini-golf, un parc de distracţii, o saună şi nenumărate restaurante.

simeon stalpnicul png

În faţa focului de tabără se pot cânta serenade

simeon stalpnicul png

Copiii se bucură de o plimbare cu balonul

simeon stalpnicul png

Mii de oameni au venit să vadă minunea şi au plecat acasă ca şi când ar fi vizitat o insulă exotică de pe tărâmuri îndepărtate. Hangarul este decorat cu zeci de mii de plante tropicale, care adăpostesc sute de specii de păsări şi insecte.

Mai mult decât atât, vizitatorii au chiar posibilitatea de zbura cu balonul deasupra pădurii tropicale, în timp ce doamnele se pot relaxa la saloanele de cosmetică sau în zecile de magazine, unde pot face cumpărături.

Staţiunea este dotată şi cu terenuri de volei

simeon stalpnicul png

Apa din piscină are o temperatură de 32 de grade

simeon stalpnicul png

Femeile pot fi răsfăţate cu un masaj relaxant

simeon stalpnicul png

Parcul de distracţii îi seacă pe copii de energie

simeon stalpnicul png

Fişa tehnică

Dimensiuni: 66.000 metri pătraţi, 360 metri lungime, 210 metri lăţime şi 107 metri înălţime. Dotări: 13 restaurante, 4 tobogane cu apă, parc de aventuri, teren de mini-golf cu 18 pisteTemperatura apei: 28 - 32 de gradeCazare: 600 de paturi în hoteluri şi corturi de lux

Click!spune

Cum ajungi cu maşina în staţiuneDistanţa Bucureşti - Krausnick: 1.679 kmDurată traseu: 17 ore de condus în continuuPreţ cazare: - Cort - 100 de euro (438 de lei) / noapte- Cameră hotel - 200 de euro (876 de lei) / noapte

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net