La fabrica de copii s-a produs «marfă» de un miliard de dolari!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dai 6.500 de dolari şi pregăteşti un cadou frumos pentru mama-purtătoare şi gata. Peste nouă luni pleci acasă din centrul medical din Anand, India, cu bebeluşul în braţe. Cam aşa stau lucrurile la „fabrica de copii”, unde anual vin pe lume peste 3.000 de copii „la comandă”.

Clinica Akanksha din localitatea Anand, statul Gujarat, se laudă cu cel mai mare număr de mame-purtătoare din întreaga Indie. Numai anul trecut a avut încasări de peste 400 de milioane de dolari, după ce a „livrat" peste 3.000 de bebeluşi produşi in vitro. În ciuda legislaţiei restrictive pentru populaţia musulmană din India, în zonele populate de hinduşi această afacere s-a dezvoltat bine.

Se realizează fertilizarea in vitro

simeon stalpnicul png

Şi asta pentru că în SUA sau Marea Britanie o mamă-surogat costă între 25.000 şi 35.000 $. La clinica Akanksha au venit pe lume, din 2007 şi până în prezent, bebeluşi care au plecat apoi în peste 30 de ţări. Ei au fost aduşi pe lume de 500 de mame purtătoare care, conform conducerii clinicii, sunt „plătite regeşte comparativ cu salariile din India".

Se alege mama purtătoare

simeon stalpnicul png

Mamele purtătoare sunt aduse aici chiar de soţii lor, după ce şi-au adus pe lume propriii copii. „Din doi copii făcuţi la comandă ne-am făcut casă şi ne-am deschis o afacere", a declarat Radji, de 33 de ani, care şi-a lăsat soţia să aducă pe lume copiii altora. Recent, Rekha Patel şi soţul ei, Daniel, au plecat acasă cu micuţa Gabriela, născută de Naina, o mamă purtătoare profesionistă.

Mama este internată şi îngrijită în centru

simeon stalpnicul png

Analizele, plătite de viitorii părinţi

simeon stalpnicul png

Majoritatea naşterilor sunt sub anestezie

simeon stalpnicul png

Clienţii pleacă acasă cu bebeluşul de o săptămână

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net