Cere să fie executată după ce şi-a ucis iubitul într-un mod barbar

Ultima actualizare:

Ca să fie sigură că victima nu mai are cum să scape, l-a împuşcat în cap şi i-a tăiat gâtul. După cei 4 ani de proces, juriul trebuie acum să aleagă între condamnarea la moarte şi închisoare pe viaţă.

Imediat după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare pe viaţă, Jodi Arias a anunţat că preferă să fie executată. "Moartea este ultimul act de libertate. Vreau să fiu liberă cât mai repede posibil."

Deşi iniţial a negat orice acuzaţie, femeia în vârstă de 32 de ani din California, SUA, le-a recunoscut, până la urmă, poliţiştilor că ea a fost cea care l-a măcelărit fără milă pe Travis.

Apropiaţii bărbatului spun că Jodi era de-a dreptul obsedată de el şi că şi-a ieşit din minţi atunci când el şi-a făcut o nouă iubită.

În iunie 2008, Jodi a venit la Travis acasă şi l-a surprins la duş cu un cuţit şi o armă. După ce l-a înjunghiat de 27 de ori, iar bărbatul abia mai respira, l-a împuşcat în tâmplă. Când nici acest lucru nu a fost suficient să pună capăt vieţii bărbatului, femeia i-a tăiat gâtul de la o ureche la alta, încercând să-i taie capul. Mai mult decât atât, după ce tânărul a murit, Jodi a făcut poze cadavrului cu o cameră care se afla în casă, pe care poliţiştii au recuperat-o din maşina de spălat când au ajuns la faţa locului.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net