Dramă în Spania! Matador, mort, în direct la tv, în timpul unei coride

Ultima actualizare:

    Matadorul avea 29 de anifoto: captură video
Matadorul avea 29 de anifoto: captură video

Scene cu un impact emoţional puternic s-au derulat în faţa a mii de spectatori care au asistat la una dintre cele mai sângeroase coride. Spectacolul care ar fi trebuit să fie unul inedit s-a terminat prost. Toreadorul Victor Barrio care se afla în arenă a fost împuns mortal cu coarnele de către taur şi nu s-a mai putut face nimic pentru el. Soţia bărbatului a văzut totul din public.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a mai putut fi salvat, potrivit ştirileprotv.ro. Rănile profunde i-au cauzat pierderi masive de sânge. Toreadorul avea un plămân perforat şi o rana adâncă în zona toracelui. Victor Barrio avea experienţă de aproape 10 ani că toreador şi era foarte pasionat de meseria sa.Soţia matadorului se află în mulţime şi a asistat neputincioasă la scenele tulburătoare, împreună cu ceilalţi spectatori. Acesta este primul matador cu experienţă care moare, în timpul unei coride, în acest secol.

Prim ministrul Spaniei, Mariano Rajoy, a prezentat condoleanţe soţiei şi familiei acestuia. Raquel Sanz, soţia toredadorului, se află în stare de şoc după ce a asistat la scenele sângeroase.Nouă ediţie a Festivalului de la Pamplona a făcut şi alte victime. Cinci persoane au fost rănite în a două zi a petrecerii, după ce câţiva tauri au măturat tot ce le-a stat în cale. Cinci persoane au ajuns la spital cu răni, după ce au intrat în vizorul animalelor furioase. festivalul a fost suspendat ca urmare a tragediei produse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net