VIDEO Nebunie curată! A dat 12.000 de euro ca să arate ca Dracu'

Ultima actualizare:

    Diablo e foarte mulţumit de felul în care arată
Diablo e foarte mulţumit de felul în care arată

De la limba bufurcată, la colţii ascuţiţi şi la coarnele care îi ies din frunte, un bărbat din Anglia arată exact cum şi-ar imagina mulţi un demon.

Diablo Delenfer, de 43 de ani, a cheltuit o mică avere pentru a fi imaginea leită a diavolului şi toate operaţiile au fost făcute fără anestezie, pentru că modificarea corporală nu e licenţiată în Marea Britanie.

„Am fost conştient mereu. Vezi cum vine acul spre tine şi e foarte stresant. Dar nu poţi să te temi de durere, pentru că eşti Omul-Drac", a povestit el.

Pe numele real Gavin Paslow, Diablo a trecut printr-o intervenţie care i-a bifurcat limba, implanturi sub piele pentru coarne şi un tatuaj pe ochi care i-a făcut albul roşu, printre altele.

Dar nu are de gând să renunţe: "E ciudat, dar ăsta sunt eu. Am ales să fiu Omul-Drac pentru că nu mai era nimeni aşa. Nu sunt Satanist, e doar pentru amuzament".

Însă nu e o distracţie ieftină. De-a lungul anilor, Diablo a cheltuit peste 12.000 de euro şi chiar a comis fraude fiscal pentru a face rost de bani. În 2009, bărbatul a fost condamnat la 200 de ore de muncă în serviciul comunităţii după ce a fost prins că lua bani ilegal de la stat.

Deşi e mulţumit de cum arată, mai are un vis: "Vreau o coadă. Nu una sintetică, ci una adevărată, organic".

Aspectul fizic îi afectează însă relaţiile amoroase: "Caut pe cineva care să vadă în spatele măştii. Primesc multă atenţie însă şi mă amuză lucrul acesta. Unii oameni sunt speriaţi de mine, dar nu mă deranjează".

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net