Din surori, vor deveni fraţi! Prima pereche de gemeni din China care îşi schimbă sexul

Ultima actualizare:

    Operaţia a avut loc la un spital din Shanghai
Operaţia a avut loc la un spital din Shanghai

Potrivit legilor din China, până ce nu vor trece şi de ultima fază a transformării, ele vor fi considerate în continuare femei.

Cele două fete, în vârstă de 25 de ani, au trecut deja pe la chirurg. "Operaţiile au reuşit. Ele au spus că vor continua să muncească din greu şi să strângă bani şi vor reveni şi pentru ultimele transformări", a declarat medicul Zhao Yede, citat de The Sun. Una dintre ele deja a părăsit spitalul, în timp ce cealaltă este în continuare internată.

Surorile, născute în provincia Yunnan din sud-vestul ţării, şi-au dorit dintotdeauna să devină bărbaţi. Deja şi-au însuşit felul de a vorbi, dar şi stilul vestimentar specific masculin, şi şi-au jurat să-şi schimbe sexul înainte de a se căsători. Înainte de operaţie, ele au fost nevoite să treacă testele psihologice şi medicale. Însă nu pot solicita schimbarea sexului şi în acte până ce toate procedurile chirurgicale nu se vor încheia.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net