O dansatoare la bară câştigă mai mult decât un profesor universitar

Ultima actualizare:

Probabil că nici nu v-aţi imaginat că o dansatoare la bară poate să adune pe an până la 74.000 de dolari americani! Şi pe lângă asta, fetele au o viaţă cât se poate de normală.

Potrivit studiului realizat în la Universitatea Leeds, din Marea Britanie, stripteuzele nu duc o viaţă mizeră şi nici nu-şi cheltuie banii pe droguri sau alte prostii.

1. Sunt educate - unul dintre cel mai surprinzător lucru expus în urma studiului este că una din patru dansatoare are diplomă de facultate. Cele mai multe au ales să practice meseria asta pentru că nu au găsit un job în domeniul lor.

2. Nu-şi dau chiloţii jos - un lucru de care se ţine cont în meseria de stripper este să ştii cum să te dezbraci. Mulţi presupun că această meserie este destinată doar celor care trebuie să se dezbrace cu totul. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa! Dansurile lascive sunt doar o strategie. Până la urmă nu se vor dezbrăca de tot, banii sunt cei care contează.

3. Îşi iubesc jobul - Oamenii consideră că dansatoarele la bară îşi urăsc meseria şi că au o viaţă mizerabilă. Studiul a demostrat contrariul, acestea au o viaţă cât se poate de normală şi, pe deasupra, fericită.

4. Nu sunt forţate să practice această meserie - participantele la studiu au spus că sunt mulţumite de ceea ce fac şi că iubesc această meserie, mai ales că le aduce câştiguri considerabile.

5. Câştigă mai mulţi bani decât îşi poate imagina cineva -  fetele câştigă doar într-o singură noapte 232 de euro. Suma de bani câştigată într-un an este de  două ori mai mare decât salariul unui profesor universitar. Fetele se laudă cu nişte venituri în 48.000 de euro pe an (74.000 de dolari americani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net