A încercat să se sinucidă disperat că nu-i iese selfie-ul perfect

Ultima actualizare:

    Danny Bowman (captură The Independent)
Danny Bowman (captură The Independent)

Un adolescent din Marea Britanie a devenit atât de obsedat să-şi facă portretul perfect cu telefonul mobil încât a încercat să se omoare când a văzut că rezultatele nu sunt pe măsura ambiţiilor lui.

Danny Bowman (19 ani) stătea câte zece ore pe zi încercând să prindă selfie-ul perfect din cele 200 de fotografii făcute cu iPhone-ul.

Din cauza aceasta, a renunţat la şcoală, la prieteni şi, practic, la orice fel de viaţă socială şi s-a închis în casă. În cele din urmă a devenit foarte deprimat şi a încercat să se sinucidă cu o supradoză de medicamente. A fost salvat la timp de mama lui, Penny, care l-a dus la spital.

"Căutam constant să fac selfie-ul perfect şi când mi-am dat seama că nu pot am vrut să mor. Mi-am pierdut prietenii, şcoala, sănătatea şi aproape şi viaţa", a declarat Danny pentru The Mirror.

Din câte se ştie până acum, Danny Bowman este primul caz de "dependent de selfie-uri". Medicii au stabilit că este suferă de "tulburare dismorfică", o formă de anxietate de care suferă persoanele mult prea preocupate de felul în care arată.

Adolescentul a început să posteze pe Facebook la vârsta de 15 ani, dar problema lui s-a ivit abia în 2011, când aspira să devină manechin. Atunci a fost respins la un casting al unei agenţii de fotomodele şi a început dependenţa de selfie-uri.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net