Un copil de opt ani fumează două pachete de ţigări pe zi - VIDEO ŞOCANT

Ultima actualizare:

    La opt ani, Ilham fumează peste 25 de ţigări pe zi (foto:captură video)
La opt ani, Ilham fumează peste 25 de ţigări pe zi (foto:captură video)

Ilham, un băieţel de opt ani din Indonezia, s-a apucat de fumat la vârsta de patru ani, ajungând acum să fumeze nu mai puţin de 25 de ţigări pe zi.

Deşi pare de necrezut, micuţul a fost susţinut în viciul său chiar de către părinţi, care îi dau în fiecare zi bani pentru ca acesta să-şi cumpere ţigări.

Mai mult, din cauza dependenţei de tutun, băiatul nu a fost dat nici la şcoală. "Trebuie să-l las să fumeze, altfel va înnebuni. A spart geamurile de cinci ori până acum pentru că i s-a interzis să fumeze. Nu pot să-l dau la şcoală pentru că acolo nu poate fuma", a spus mama băiatului, potrivit The Telegraph.În Indonezia nu există nicio limită de vârstă pentru acest viciu, iar copii de nici cinci ani pot să-şi cumpere ţigări de la orice magazin, fără restricţii.

Cazul lui Ilham a fost adus în opinia publică pentru a sublinia încă o dată eşecul guvernului în privinţa comerţului cu tutun.

"Ilham a început să fumeze când avea patru ani, acest obicei a crescut de la zi la zi, iar acum el poate să fumeze două pachete de ţigări pe zi", a declarat tatăl băiatului, Umar, de meserie şofer de taxi.

În urmă cu câţiva ani un alt caz asemănător a făcut înconjurul lumii. Un băiat de doi ani, ce ajunsese să fumeze 40 de ţigări pe zi, a reuşit să scape de acest viciu după ce a primit ajutor specializat.

Vezi VIDEO cu băieţelul dependent de tutun

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net