În conserva asta ai toată masa de Crăciun!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Senzaţional! O companie britanică vine în ajutorul celor care nu mai au timp să piardă vremea prin bucătărie. Cu doar 2,5 euro, îţi poţi cumpăra masa de Crăciun la conservă.

Masa de Crăciun este un prilej minunat pentru a te bucura de sărbătoare în sânul familiei sau alături de prietenii dragi. Pregătirile sunt în toi, dar nu mai găseşti timp să le faci pe toate? O firmă din Marea Britanie sare în ajutorul celor care nu vor să mai piardă timpul la cratiţă. Aceasta a lansat un preparat cu totul inedit: masa de Crăciun la cutie.

simeon stalpnicul png

Pe lângă faptul că vor avea mai mult timp pentru relaxare cu familia sau pentru răsfăţ, cei care aleg să cumpere şi să mănânce un astfel de preparat vor fi scutiţi şi de spălarea vaselor. „Christmas Tinner" e disponibil la preţul de 2,5 euro (circa 11 lei) şi conţine o combinaţie de preparate în nouă straturi, de la aperitiv la desert. Primul strat este realizat din omletă şi slănină pe un pat de plăcintă cu carne tocată, urmează curcanul cu cartofi, sosul, broccoli, morcovi şi ultimul strat este compus din prăjitura de Crăciun. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net