Vrea să-l cloneze pe Lennon dintr-un dinte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O sumă uriaşă! Atât a cheltuit medicul Michael Zuk pentru a cumpăra un dinte al lui John Lennon, care a fost împuşcat mortal la 8 decembrie 1980, la 40 de ani. Visul său este să-l cloneze pe muzician.

Celebrul membru al legendarei formaţii Beatles se va naşte din nou şi va fi iarăşi în vogă până în 2040! Cel puţin aşa a promis recent doctorul stomatolog canadian Michael Zuk, care a dat 32.000 de dolari (104.000 lei) pe dintele lui, bani cu care un român ar putea să-şi cumpere un apartament cu două camere sau două maşini Duster.

simeon stalpnicul png

El a luat dintele la licitaţie, de la Dot Jarlett, care îl avea de la o menajeră a muzicianului. Însuşi artistul i l-ar fi dăruit mamei sale. Dentistul zice că ar fi dat şi mai mult, dacă era necesar, fiindcă şi-a pus în cap să-l cloneze pe John Lennon, potrivit "Daily Mail". Pentru a obţine clona artistului decedat, el avea nevoie de ADN lui, din dinte, ca să-l utilizeze ca celulă donator.

Zuk a dezvăluit că va folosi aceeaşi tehnologie care s-a folosit pentru obţinerea oii Dolly, primul mamifer clonat din istorie. Zuk spune că a achiziţionat mai demult şi un dinte al cântăreţului Elvis Presley, care a murit la 16 august 1977, răpus de o supradoză de droguri, şi vrea să-l cloneze şi pe acesta.

Oaia Dolly a fost clonată în 1996

Dolly a fost primul animal clonat de oamanii de ştiinţă în 1996, la Institutul Roslin din Scoţia. Clonarea s-a făcut prin metoda de transfer nuclear care presupune ca nucleul celulei donator să fie introdusă în ovul, rezultând un embrion ce e plasat în uterul unei mame purtătoare. Se obţine astfel o clonă identică a donatorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net