Şocant! A ajuns la spital cu un cui înfipt în cap

Ultima actualizare:
captură video
captură video

Un chinez a supravieţuit ca prin minune, după ce şi-a "bătut" în cap, din greşeală, un cui de 8 cm. Yang Yi Kui, de 55 de ani, din privincia chineză Jiangsu nu a realizat că bucata de fier i-a penetrat ochiul, decât atunci când a început să se simtă rău şi s-a prezentat imediat la spital.

Accidentul s-a petrecut când bărbatul îşi amenaja casa, folosind un aparat de tăiat în care se blocase un cui. "Cuiul a rămas blocat şi a zburat când l-am pornit. Nu ştiam unde s-a dus, dar mi-a facut o gaură în cap şi mi-a lăsat o mică gaură în piele", a spus acesta.

captură video
captură video


    captură video
captură video

Doctorii au constatat cu uimire că un cui de 8 centimetri era adânc înfipt în craniul bărbatului. Cuiul i-a penetrat orbita şi s-a oprit în porţiunea pietroasă a osului temporal după ce a trecut prin mijlocul fosei craniene.

Operaţia a fost una complicată, dar bărbatul se află într-o stare stabilă şi nu i-au fost afectate vederea sau terminaţiile nervoase în timpul operaţiei.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net