FOTO ŞOCANT Cea mai slabă femeie din lume are 26 kg, deşi mănâncă de 60 de ori pe zi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lizzie Velasquez are 24 de ani şi suferă de o afecţiune care ar fi distrus viaţa oricui, însă ea rezistă, deşi medicii nu i-au dat nicio şansă la naştere.

La o înălţime de 1,57 metri, Lizzie are numai 26 de kilograme. Contrar celor mai multe cazuri de gen, tânăra din Texas nu este anorexică, ci suferă de o boală extrem de rară, pe care o mai au doar alţi doi oameni din întreaga lume.

Afecţiuea, care nu are nici nume, nici tratament, o împiedică să ia în greutate. Drept urmare, este oblifată să mănânce 60 de mese pe zi, adică o dată la 20 de minute.

simeon stalpnicul png

În ciuda problemelor evidente, Lizzie susţine că nu ar schimba nimic la ea şi preferă să se concentreze pe munca ei ca orator motivaţional. "Mi-a luat atât de mulţi ani să mă accept aşa cum sunt şi să ajung să îmi placă ce văd în oglindă încât nu m-aş schimba numai ca să mă adaptez lumii, chiar dacă aş putea", a explicat Lizzie.

(foto: guliver/ getty images)

simeon stalpnicul png

Se îmbracă elegant, în speranţa că s-ar uita la ea vreun bărbat (foto: guliver/ getty images)

simeon stalpnicul png

Din cauza greutăţii extrem de mici, Liz a orbit la un ochi şi nici cu celălalt nu vede prea bine, dar nici asta nu a oprit-o. A scris două volume de succes şi ţine aproximativ 200 de discursuri pe an.

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net