Cea mai ciudată obsesie: şi-a comandat pizza din 45 de ţări

Ultima actualizare:

    Cea mai mare cutie din colecţia sa este expusă la loc de cinste
Cea mai mare cutie din colecţia sa este expusă la loc de cinste

Este înnebunit după pizza şi ambalajele în care e vândută! A călătorit în întreaga lume pentru a strânge cât mai multe cutii. Americanul Scott Weiner şi-a comandat pizza în 45 de ţări timp de 15 ani.

În vârstă de 32 de ani, Scott Weiner din New York mănâncă pizza dimineaţa, la prânz şi seara şi nu se plictiseşte de gustul ei! Apartamentul său din cartierul Brooklyn este plin de cutii de pizza de pe tot globul. A intrat în Cartea Recordurilor datorită celor 750 de ambalaje pe care le deţine.

Weiner se mândreşte că are cea mai mare colecţie de cutii de pizza la care ţine ca la ochii din cap. Îi place la nebunie gustul de pizza şi a ţinut morţiş să şi-o comande în cât mai multe ţări ca să-şi facă preţioasa colecţie.

Apartamentul său e plin de cutii de pizza
Apartamentul său e plin de cutii de pizza

Pasiunea lui obsesivă a început în anul 1999, când şi-a propus să descopere locurile din lume în care aceasta e preparată cel mai bine. Apoi, din 2000, i-a venit ideea să-şi facă o colecţie de cutii de pizza. Are cele mai sofisticate ambalaje din Brazilia, Italia, Israel şi India, inclusiv o cutie semnată de un legendar expert în tatuaje, Ed Hardy. Însă cutia sa preferată, care înfăţişează personajele din filmul de desene animate “The Simpson”, a găsit-o într-un coş de gunoi din Amsterdam, Olanda.

“Oamenii sunt şocaţi când aud de pasiunea mea şi nu înţeleg cum se pot colecţiona cutiile de pizza. Dar când le arăt câteva fotografii ale acestora, încep să devină şi ei interesaţi”, spune el.

Weiner s-a gândit că ar putea să câştige şi bani de pe urma pasiunii sale. El a închiriat un autobuz şi a început să facă tururi turistice pentru cei care vor să descopere locurile unde se prepară cel mai bine. În noiembrie va publica şi o carte.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net