Ce ciudată! A ajuns să mănânce hârtie igienică, în timpul sarcinii

Ultima actualizare:

    Jade a ajuns să mănânce un sul de hârtie igienică pe ziFoto: arhivă personală
Jade a ajuns să mănânce un sul de hârtie igienică pe ziFoto: arhivă personală

În timpul sarcinii, multe femei descoperă că alimente pe care nu le-au suportat niciodată sunt cu adevărat delicioase şi dezvoltă o adevărată obsesie pentru ele.

Dar cine s-ar aştepta ca hârtia igienică să devină... un aliment gustos? Ei bine, i s-a întâmplat unei tinere de 25 de ani din  Lincolnshire, Marea Britanie.

Jade Sylvester a început să mânânce hârtie igienică în perioada în care era însărcinată cu fiul ei, Jaxon. Între timp, femeia, mamă a patru copii, a ajuns să mănânce un sul în fiecare zi. Acest apetit pentru obiecte care nu sunt în niciun caz bune de mâncat are şi un nume: boala Pica.

Cei care suferă de această afecţiune ajung să consume cu poftă obiecte precum covoare, farduri, lumânări bureţi etc.

"Am început să mănânc hârtie igienică în a doua lună de sarcină. Nu ştiu de ce. Îmi place cum se simte hârtia pe limbă mai mult decât îmi place gustul. Familia e îngrijorată pentru mine, dar nu am ce să fac", a declarat Jade, potrivit Daily Mail.

"Am crezut că voi înceta după ce voi naşte, dar nu s-a întâmplat aşa. Nu pot să mă opresc. Până acum, nu am avut probleme de sănătate şi nici nu m-am simţit rău", a continuat ea.  

"Uneori amân să merg la toaletă, pentru că ştiu că voi mânca hâria. Îmi place cea ieftină, nu cea sofisticată, cu arome. Acum am în baie un sul pentru mâncat şi unul pentru uz normal. Mă ascund de copii, dar mi s-a întâmplat să mă vadă fetiţa mea şi să îmi spună să o scuip, că nu e bună de mâncat", a mai povestit femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net