Asta da minune! O tânără a născut gemeni la câteva săptămâni după ce fusese declarată moartă

Ultima actualizare:

Christine Bolden, în vârstă de 26 de ani, a fost fericită toată viaţa ei până la sfârşitul lui martie când a simţit o durere puternică la cap şi a leşinat. Se pare că tânăra se născuse cu două anevrisme de care nimeni nu ştia nimic. Chiar dacă medicii au declarat-o moartă, tânăra a reuşit să ţină miraculos sarcina până la final, născând prin cezariană. Ea a născut pe 17 aprilie doi copii perfect sănătoşi.

"Am rugat doctorii să nu oprească aparatele cu ajutorul cărora respira pentru că toată familia îşi dorea ca aceşti copii să supravieţuiască. A fost foarte greu. Ne pare rău că ea nu a supravieţuit să îşi crească bebeluşii", a mărtusisit Danielle Bolden, mătuşa tinerei.

Mama lui Christine a mărturisit că s-a aşteptat până în ultimul moment ca fiiica sa să se trezească. "Medicii nu i-au făcut anestezie pentru că am fost ferm convinşi că se va trezi din cauza durerii, dar nu a fost aşa. În momentul când naşterea s-a terminat, ne-a fost clar că asta fusese pentru ea", a spus părintele îndurerat.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net