O matroană deschide primul bordel exclusiv pentru persoanele cu handicap

Ultima actualizare:

    Fetele de la Hot Angels ne dezvăluie un secret: bărbaţii adoră masajul cu sânii.
Fetele de la Hot Angels ne dezvăluie un secret: bărbaţii adoră masajul cu sânii.

O fostă patroană a unei case de toleranţă din Anglia, va deschide primul bordel dedicat exclusiv persoanelor cu handicap.

Becky Adams are 44 ani şi are vechime în cea mai veche meserie din lume. Experienţa a învăţat-o că "oamenii au aceleaşi nevoi şi porniri sexuale, indiferent că au dizabilităţi sau nu. Toţi merită se se bucure de sex."

Tocmai de aceea, e dispusă să investească peste 70.000 de euro în noul stabiliment, pe care speră să îl inaugureze în 2014. "Un soldat care se întoarce cu un handicap din război are nevoi. Pentru cei mai mulţi, dizabilitatea stă în calea împlinirii acelor nevoi. Foarte deveni foarte frustrant şi dureros", spune Becky.

Noul bordel se va numi Para Doxies (termen folosit în engleza veche pentru prostituate) şi va oferi suficient spaţiu pentru două "prestatoare de servicii sexuale", îngrijitori şi angajaţi auxiliari care se vor ocupa de clienţi. Bordelul va asigura şi transportul acestora.

În momentul de faţă, în Anglia este legală oferirea şi cumpărarea de servicii sexuale, atâta timp cât nu intră proxeneţii pe fir.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net