50.000 de oameni au căutat banii ascunşi pe plajă

Ultima actualizare:

    Au scotocit fiecare bucăţică de plajă (fotografii: reuters/ twitter)
Au scotocit fiecare bucăţică de plajă (fotografii: reuters/ twitter)

Vânătoare de comori în SUA şi Marea Britanie! Doi misterioşi oameni de afaceri ascund bani în diverse locuri şi dau indicii oamenilor să-i găsească. Când se va găsi cineva să facă acelaşi lucru la noi?!

Haos în SUA! În noaptea de vineri spre sâmbătă, zeci de mii de oameni au pornit în căutarea plicurilor cu câteva sute de dolari pe care un miliardar misterios din SUA a anunţat pe Internet că le-a ascuns în Burbank şi pe plaja Hermosa, din California.

Mulţimea a perturbat traficul rutier tot scotocind în tomberoanele de gunoi, staţiile de autobuz, pe plajă şi chiar în spaţiile verzi.

simeon stalpnicul png

Înarmaţi cu sape au scormonit tot pământul din parcuri. Miliardarul a ascuns circa 2.000 de dolari (6.500 lei), de când a început distracţia devenită "ultima fiţă" peste Ocean, în ziua de 22 mai, în San Francisco.

Printre norocoşii care au găsit banii se numără Tatiana Ramirez, Sean Zerbe şi Chris Treichel. Omul de afaceri şi-a anunţat intenţia de a ascunde bani pe o reţea de socializare, fiind deja urmărit de 50.000 de persoane.

Alexandra Irvano a găsit 600 $

simeon stalpnicul png

Exemplul lui a fost preluat imediat de un alt om de afaceri britanic, care a rămas la fel de misterios.

Acesta a ascuns plicuri cu sume între 50 lire (270 lei) şi 200 lire (1.075 lei) în mai multe oraşe din Marea Britanie. 40.000 de oameni îi urmăresc cu mare interes indiciile de pe o reţea de socializare. Când se va găsi un om de afaceri să ascundă bani şi în România? Mai ales că vânătoarea de plicuri cu bani s-a răspândit incredibil de repede în lume, ajungând deja în Olanda, Hong Kong, India şi Nigeria.

Linisha Kapur, din Marea Britanie, mai bogată cu 200 de lire

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net