Au primit 1.000.000 $ de la bancă pentru că i-a hărţuit

Ultima actualizare:

    Soţii Nelson şi Joyce Coniglio, din Tampa, Florida, au fost sunaţi de 700 de ori de Bank of America pentru întârzieri la plata ratelor
Soţii Nelson şi Joyce Coniglio, din Tampa, Florida, au fost sunaţi de 700 de ori de Bank of America pentru întârzieri la plata ratelor

Victorie istorică! Americanii Nelson şi Joyce Coniglio au obţinut în justiţie despăgubiri de 1.051.000 dolari de la bancă fiindcă i-a hărţuit cu telefoanele. În patru ani, ei au fost sunaţi de 700 de ori.

Un judecător i-a dat dreptate recent cuplului Nelson şi Joyce Coniglio, din Tampa, Florida, ambii în vârstă de 69 de ani, că a fost deranjat de sutele de apeluri primite de la Bank of America. Ei au dat banca în judecată în luna iulie, pe motiv că nu mai puteau suporta telefoanele primite de la un robot prin care li se reamintea mereu că au întârziat cu plata ratelor la un credit ipotecar. Judecătorul a hotărât ca soţii Coniglio să primească drept despăgubire peste 1 milion de dolari (peste 3,5 milioane de lei), respectiv circa 1.500 de dolari (5.363 de lei) pentru fiecare apel telefonic pe care au trebuit să-l suporte. Banca a justificat sutele de telefoane prin faptul că a dorit să-i ajute pe clienţi să nu ajungă să fie executaţi silit şi să rămână fără casă. Şi asta, pentru că de 4 ani nu au mai plătit ratele la timp.

“Această sentinţă împotriva Bank of America este o victorie uriaşă pentru toţi americanii care au astfel de probleme”, spune Billy Howard, avocatul familiei Coniglio.

 “Ne-au tratat foarte rău. Noi am plătit ratele până la urmă, chiar dacă am mai întârziat. Telefoanele pe care le primeam tot timpul, ca să ne reamintească întârzierile, ne-au înnebunit”, s-au plâns cei doi soţi.

Nelson şi Joyce Coniglio şi-au luat în 1999 o casă de 50.000 de dolari (circa 179.000 de lei) cu credit ipotecar, pentru care aveau de plătit o rată de 200 de dolari (715 lei), lunar. În ultimii patru ani, au avut probleme cu banii, pentru că au rămas fără serviciu. Au plătit ratele mai greu, cu ajutorul fiului lor, Jason, de profesie broker.

Bancă din România, despăgubiri de 4.500 de euro

Angajaţii unei bănci din Dej au terorizat o fetiţă de 9 ani pentru ratele părinţilor săi, spunându-i că va rămâne fără casă, dacă aceştia nu achită datoriile la timp. Familia nu s-a lăsat intimidată şi a dat banca în judecată, pentru telefoanele insistente şi abordarea agresivă. Judecătoria Dej a ordonat băncii să-i plătească despăgubiri de 4.500 de euro (20.153 de lei) în februarie 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net