Aşa vom arăta în anul 2050!

Ultima actualizare:
Hainele vor fi futuriste şi adaptate nevoilor fiziologice
Hainele vor fi futuriste şi adaptate nevoilor fiziologice

Vom trăi mult mai mult decât azi, vom avea copii mai târziu în viaţă şi ne vom petrece o mare parte din timp în realitatea virtuală.

Toate astea se vor petrece peste aproape patru decenii, prezic oamenii de ştiinţă belgieni de la Global Brain Institute, din Bruxelles. Echipa de cercetători, condusă de doctorul Cadell Last, a descoperit care sunt tendinţele majore ale transformărilor fizionomice ale rasei umane.

Această schimbare, cauzată de stilul de viaţă sedentar şi progresul tehnologic, va fi atât de semnificativă, încât este comparabilă cu trecerea de la maimuţă la om.

Pe măsură ce vor creşte dimensiunile creierului, organismul nostru va avea nevoie de mai multă energie. Astfel, vom aloca mai puţină energie reproducerii şi vom prezenta o maturizare sexuală târzie.

De asemenea, ne vom dezvolta mai lent şi vom muri la vârste mai înaintate, datorită inteligenţei artificiale care va reduce nevoia de muncă. Nu vom mai avea nevoie de păr pentru că ne vom petrece majoritatea timpului în casă, vom avea cipuri implantate, dispozitive auditive, reflexe noi, ochi adaptaţi calculatorului şi vom face sex rar pentru că penisurile vor avea dimensiuni extrem de reduse. Burta creşte semnificativ şi spatele va lua forma scaunului pentru că ne vom petrece circa 80% din timp pe scaun. Din fericire vom trăi peste 120 de ani.

Vom trăi 120 de ani

• Speranţa de viaţă va ajunge la 120 de ani, deoarece ne vom dezvolta mai lent• Organismul va suferi modificări, din cauza maturizării sexuale mai tardive• Vom avea mai mult timp liber, datorită tehnologiei care va munci în locul nostru• Munca fizică va fi înlocuită de sisteme robotizate şi computerizate.


    Hainele vor fi futuriste şi adaptate nevoilor fiziologiceFoto: Shutterstock
Hainele vor fi futuriste şi adaptate nevoilor fiziologiceFoto: Shutterstock

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net