Când aparenţele înşală. Au schimbat opinia juriului Britain's Got Talent în doar câteva secunde - VIDEO

Ultima actualizare:

    Vocile celor doi adolescenţi i-au lăsat cu gurile căscate pe cei din sală
Vocile celor doi adolescenţi i-au lăsat cu gurile căscate pe cei din sală

La cea mai recentă dintre ediţii a Britain's Got Talent, ultima pereche din competiţie a fost şi cea care i-a uimit pe juraţi.

La finalul unei zile de concurs pline, Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixon şi invitatul Carmen Electra abia aşteptau să se încheie şi ultima reprezentaţie a ediţiei. Mai ales că, judecându-i după aspect, cei doi liceeni de pe scenă nu păreau a mai răsturna ierarhiile deja stabilite, ba dimpotrivă. "Chiar când credeam că mai rău nu se poate...", şi-a vărsat năduful Simon Cowell.

Şi totuşi, Charlotte Jaconelli şi Jonathan Antoine, ambii din Essex, au primit şansa la care sperau. Băiatul, cu o greutate mult peste cea normală pentru un adolescent de 17 ani, şi-a lăsat partenera, cu un an mai mică, să prezinte numărul pe care cei doi îl pregătiseră: un cover al piesei "The Prayer", făcută celebră de Celine Dion şi Andrea Bocelli.

Când a venit însă vorba de interpretare, tânărul şi-a eclipsat colega de scenă, cucerind publicul, dar şi juriul, cu o voce cum rar se aude. "Charlotte, ai cântat bine, dar Jonathan este incredibil", a fost nevoit să recunoască Simon Cowell. Părere împărtăşită şi de către ceilalţi trei judecători.

simeon stalpnicul png

Dar o obiecţie tot a ridicat: "Mă tem ca nu cumva partenera să te tragă în jos", a spus vedeta tv, sugerându-i să continue pe cont propriu. "Am venit aici ca duet, vom merge mai departe ca duet!", a răspuns ferm Jonathan, privind către cea care, până atunci, îl ajutase să-şi învingă complexele provocate de felul în care arată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net