Vă vine să credeţi? El are 39 de neveste şi 127 de copii!

Ultima actualizare:

    Zionnghaka Chana şi cele 39 de neveste
Zionnghaka Chana şi cele 39 de neveste

În timp ce unii bărbaţi au probleme şi cu o nevastă, indianul Zionnghaka Chana are 39 de consoarte! Ele i-au dăruit 127 de copii.

Povestea lui Zionnghaka Chana, un indian de 67 de ani din satul Baktawng (India), şochează lumea. Bărbatul, care face parte dintr-o sectă numită Chana, are ambiţia să aibă cât mai multe soţii. El vrea să-şi ia cea de-a 40-a nevastă cât mai curând.

"O să fac o călătorie în alte state indiene să-mi mai aduc o soţie", spune bărbatul, mândru că are deja 127 de copii, 14 nepoate şi 33 de nepoţi.

Trăiesc cu toţii într-o casă cu patru etaje şi 100 de camere. Cea mai tânără soţie stă aproape de Zionnghaka.

Acesta este clanul Chana

Zionnghaka Chana şi cele 39 de neveste
Zionnghaka Chana şi cele 39 de neveste

Celelalte ajung prin rotaţie în patul lui şi sunt satisfăcute. Toate participă la pregătirea mesei şi la sarcinile gospodăreşti. Numai pentru o cină, trebuie preparaţi 30 de pui, 60 kg de cartofi, 100 kg de orez. Pe proprietatea lui Zionnghaka există chiar şi o şcoală a familiei, spaţii de joacă şi ateliere în care lucrează nevestele.

Click! Spune

Zionnghaka Chana are cea mai numeroasă familie din lume. "Cultul nostru ne permite să avem cât de multe neveste", a spus bărbatul, care e şi liderul sectei. Tatăl lui a înfiinţat secta în anii 1930 şi a avut 50 de neveste.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net