Zece pompieri, chemaţi să-i scoată unui bărbat inelul de pe penis

Ultima actualizare:

Inelul rămas blocat pe „bijuteria" bărbatului nu a fost decât una dintre urgenţele la care nu ştii dacă trebuie să râzi sau să-l ajuţi cât mai repede pe bietul om, scrie The Sun. Cei zece pompieri au fost nevoiţi să folosească echipamente speciale, cu care să taie bucata de metal fără a produce daune organului pe care rămăsese înţepenită.

Din aprilie 2010, au fost trei astfel de cazuri. Însă pompierii britanici au mai fost chemaţi şi pentru alte urgenţe. Un bărbat a fost „descarcerat" dintr-o maşinuţă penru copii, o persoană şi-a prins degetele în fanta DVD player-ului, iar câtorva copii le-au rămas blocate colace de toaletă pe cap.

36 de britanici s-au legat cu cătuşele şi nu le-au mai putut desface. Alţi 160 au cerut să le fie scoase inelele de pe deget, iar în 74 de cazuri au fost înlăturate altfel de obiecte. 133 de persoane au rămas blocate sub diverse maşinării, iar altor 14 li s-au înfipt în corp obiecte ascuţite.

„Nu v-ar veni să credeţi la ce incidente am fost chemaţi, oamenii reuşesc să rămână captivi în locuri extrem de ciudate. Dar există şi o problemă: aceste incidente ne consumă timpul, unul extrem de preţios pentru echipajele noastre, care astfel nu pot interveni în cazuri în care sunt vieţi în pericol", spune un oficial din cadrul departamentului de pompieri din Londra.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net