Ups! Mi-au explodat silicoanele de 3 kg din fund!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! O stripteuză din Las Vegas, SUA, şi-a pus implanturi de silicon în fund şi i-au explodat! Mai mult decât atât, „explozia" silicoanelor aproape că a omorât-o!

„Din prima zi după operaţie ceva nu părea să fie în regulă. Fundul meu era întotdeauna foarte fierbinte la atingere", spune Renee Talley, în vârstă de 44 de ani.

simeon stalpnicul png

Înainte

simeon stalpnicul png

Ea şi-a cumpărat implanturile de silicon acum aproape 4 ani de pe piaţa neagră. „Îmi doream foarte mult să-mi măresc fundul. Ştiam că au fost femei care au murit de la această procedură, dar nu m-a interesat", mărturiseşte ea acum. Implanturile cântăreau 1,6 kilograme fiecare şi doctorul a acceptat să o opereze chiar dacă, din punct de vedere medical, nu era recomandat.

După operaţie

simeon stalpnicul png

Implanturile colapsează

simeon stalpnicul png

Cu silicoanele scoase

simeon stalpnicul png

„La câteva zile după operaţie, mi s-a făcut foarte rău, nici nu puteam să respir. Inciziile au început să se deschidă, nu puteam să fac nici doi paşi fără să ţip de durere. Am dezvoltat un tip de infecţie intestinală, care aproape m-a omorât". În momentul în care implanturile au pocnit, femeii i s-au aplatizat complet fesele. Ea vrea acum să-l dea în judecată pe chirurgul care a operat-o.

Pericolele unei operaţii de implant cu silicon

Operaţia de implant cu silicon în fese constă în introducerea gelului siliconic în scopul măririi volumului feselor şi rotunjirii acestora. Există o serie de contraindicaţii în ceea ce priveşte acest implant, ele se pot deplasa, pielea poate crăpa şi există posibilitatea ca ele să creeze o infecţie periculoasă.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net