Diabolic! Ultima modă printre adolescenţii din SUA: beţii crunte prin vagin şi anus! - VIDEO

Ultima actualizare:

Deşi povestea a fost percepută iniţial ca fiind o legendă urbană, medicii şi poliţiştii spun că totul e cât se poate de adevărat: adolescenţii au ajuns să se îmbete prin introducerea în anus sau vagin a unui tampon înmuiat în votcă.

"Se absoarbe direct în sânge, nu există nicio barieră, nu există acidul gastric, care să mai tempereze alcoolul. Este o structură foarte vascularizată. Nu vorbim numai de fete, ci şi de băieţi care îşi introduc tampoanele în anus", a explicat medicul Dan Quan, de la Centrul Medical Maricopa din Arizona. Doctorul recunoaşte că această practică devine din ce în ce mai cunoscută şi utilizată în rândurile tinerilor.

Adolescenţii mizează pe faptul că nimeni nu va simţi în respiraţia lor miros de alcool, deci nu pot fi prinşi decât prin testarea alcoolemiei direct din sânge.

Deşi tinerii din SUA se bucură de toate astea, considerându-le "avantaje", procedura este extrem de riscantă. Pe lângă iritarea pereţilor vaginali sau ai anusului, adolescenţii pot intra rapid în comă alcoolică pentru că nu îşi dau seama «cât beau». Reflexul de vomă, cel care te avertizează că ai intrecut limita, este inexistent, aşa că nu vor elimina prin vomă toxinele, ceea ce va duce direct la coma alcoolică.

"Când ajung la spital în comă, medicii nu au de unde să îşi dea seama că trebuie să îi controleze în acele zone, aşa că riscă să moară din cauza tratamentului primit cu întârziere", a explicat medicul Dan Quan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net