N-a păţit nimic după ce s-a lăsat muşcat de 100 de şerpi veninoşi

Ultima actualizare:
Tim Friede
Tim Friede

Uimitor! Un muncitor a devenit imun, după ce a fost muşcat de zeci de şerpi veninoşi. Tim Friede foloseşte veninul reptilelor pentru a descoperi un nou antidot.

Tim Friede, de 45 de ani, din Wisconsin, Statele Unite are o pasiune mai puţin obişnuită: creşte şerpi veninoşi, chiar în propria casă. Bărbatul a uimit lumea medicală, după ce a lăsat cobre, mambe sau taipani să-şi înfigă colţii în antebraţele sale, fără să moară.

Muşcătura unui şarpe veninos provoacă imediat reacţii alergice, printre care umflarea zonei afectate


    Tim Friede
Tim Friede

Americanul susţine că până acum a fost muşcat de peste 100 de ori şi a supravieţuit, deoarece şi-a dezvoltat imunitatea la veninurile cele mai toxice.

Deşi otrava nu-l ucide, bărbatul suferă tot felul de efecte secundare, inclusiv reacţii alergice ce-ar putea să-i pună în pericol viaţa, sau dificultăţi respiratorii. „În mod normal, ar trebui să mor în 20 de minute, dar, în afară de o reacţie alergică, nu voi păţi nimic", mărturiseşte viteazul.

Cobra este un şarpe veninos, care atinge o lungime de 3-4 m, şi poate fi întâlnită în regiunile cu păduri din Asia de Sud-Est. Veninul cobrei conţine o neurotoxină care poate fi letală. Dacă cel muşcat nu este tratat imediat, moartea ­survine prin asfixie, după 20 de minute.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net