Fac bijuterii din morţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Plăteşti 870$ (circa 2.900 lei) şi ai perle în locul persoanei dragi decedate. Aşa fac astăzi sud-coreenii, încurajaţi de autorităţi. Sunt mulţi care chiar îşi dezgroapă morţii pentru a-i face bijuterii.

Tehnologia de transformare a trupurilor umane neînsufleţite în perle a fost pusă la punct de fondatorul firmei Bonhyang, Bae Jae-yul, potrivit Libero.it. Bae foloseşte temperaturi foarte înalte pentru a topi cenuşa obţinută în urma incinerării cadavrului. După topirea cenuşii rezultă perlele, în majoritate de culoare albastră-verzuie, roz şi mov. Transformarea cenuşii în pietre preţioase durează timp de 90 de minute.

Din cenuşa unei persoane rezultă patru-cinci cupe cu perle. Din cenuşa persoanelor tinere, care au o mai mare densitate osoasă, rezultă chiar şi opt cupe de perle. Din lipsă de spaţiu, pentru a lărgi cimitirele, statul sud-coreean încurajează transformarea trupurilor decedaţilor în perle. Şapte temple buddhiste şi o biserică catolică închiriază maşinile care transformă cenuşa în perle de la firma lui Bae. Inventatorul este deja în discuţie cu alte organizaţii religioase din Coreea de Sud, China, Thailanda, Japonia şi Filipine care sunt interesate de noua tehnologie.

Al-Fayed se vrea diamant

Mohammed Al-Fayed (84 de ani), om de afaceri egiptean cu o avere de 1,4 miliarde $ (4,6 miliarde lei) ar fi avut în plan să-şi transforme trupul în diamante înainte de a vinde celebrul magazin Harrods de la Londra.

Omul de afaceri, al cărui fiu, Dodi, a murit într-un accident rutier, în 1997, în timp ce se afla împreună cu prinţesa Diana, ar fi vrut să pună bijuteriile din trupul său deasupra magazinului.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net