A pozat sexy la 12 ani, la 15 a rămas gravidă, iar mama ei este foarte fericită!

Ultima actualizare:

Pozele puştoaicei Soya Keaveney au îngrozit părinţii din toată lumea, care au condamnat-o pe mama copilei, Janis, pentru că i-a alimentat obsesia micuţei de a ajunge model.

Însă, momentan, visul ei poate să mai aştepte din moment ce a rămas însărcinată cu prietenul ei de 17 ani, care are voie să rămână peste noapte la Soya.

Janis, care are 48 de ani şi este şomeră, a mărturisit că a fost încântată când a auzit această veste, deoarece consiliul îi va da acum o casă mai mare, informează thesun.co.uk.

«Casa noastră cu trei dormitoare era deja mult prea plină cu surorile ei Coco şi Ritzy, fratele Tarot, prietenul lui Soya şi unul dintre copiii surorii sale. Atunci când bebeluşul va veni pe lume, consiliul ne va da o casă cu patru sau cinci dormitoare», a spus Janis.

Mai mult, femeia crede că fiica ei, la doar 15 ani, va fi o mamă excelentă ce-şi va învăţa copiii să fie disciplinaţi, la fel cum a făcut şi ea.

Din rubrica EXTERNE mai citeşte şi:

Dacă afli finalul unui film nu ţi se strică plăcerea de a-l vedea

Foarte tare: Şi-a tachinat fratele şi a primit un Ipad peste faţă! VIDEO

Şi-a măcelărit toată familia cu un cuţit, din cauză că avea probleme în căsnicie!

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net