Şocant! Un tată cere ca fiicele sale siameze să fie lăsate să moară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tatăl a două siameze care trăiesc în agonie a pledat pentru ajutor. A cerut ca ele să fie lăsate să moară pentru a pune capăt suferinţelor pricinuite de durerile groaznice.

Saba şi Fahar Shakeel, în vârstă de 15 ani, sunt lipite în zona craniană, ceea ce le provoacă dureri de cap teribile, dar şi dureri articulare şi vorbire neclară.

În trecut fetele au primit ajutor de la un specialist. Ele au suferit o intervenţie graţie sprijinului acordat de Crown Prince of Abu Dhabi, însă tatăl lor nu-şi poate permite costul unui alt tratament. El îşi descrie situaţia  financiară ca fiind mizerabilă, iar Guvernul Indian ar trebui să permită  uciderea lor din milă.

simeon stalpnicul png

Sheikth Mohammed bin Zayed a plătit ca fetele să meargă la un specialist în gemeni siamezi, inclusiv la reputatul Benjamin Carson. Echipa sa a descoperit că fetele au un vas de sânge crucial în creier şi au doi rinichi, amândoi în corpul lui Farah.

Intervenţia de separare a siamezelor este una foarte complicată deoarece există mari şanse ca una dintre ele să nu supravieţuiască.  Tatăl fetelor nu a dorit să-şi asume acest risc, în ciuda faptului că toate costurile ar fi fost acoperite de spital.

Tot ce ne dorim este ca Guvernul să ne ajute să le tratăm sau să le lase să moară, deoarece starea lor este una mizerabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net