O româncă a încercat să şantajeze compania de croaziere Costa Crociere: «Sunt amanta căpitanului. Daţi-mi bani!»

Ultima actualizare:
Riscă să ajungă  după gratii
Riscă să ajungă după gratii

O altă frumoasă blondă româncă tulbură apele în Italia! Saşa Alexandra, iubita unui căpitan al companiei Costa Crociere, a încercat să facă bani, prin şantaj, pentru că acesta a fotografiat-o la bordul vasului său.

Românca a încercat să profite de tragedia vasului de croazieră Costa Concordia, care s-a izbit de stânci în timp ce căpitanul său se distra cu românca Domnica Cemortan. La doi ani de la tragedie, Saşa s-a găsit să şantajeze compania Costa Crociere, proprietara navei naufragiate.

În acest sens, ea a ameninţat că va face publică o fotografie pe care i-a făcut-o iubitul său la bordul unui alt vas al companiei, Costa Atlantica, dacă nu i se dau bani, relatează publicaţia "Oggi". Poza, în care românca apare cu o mitralieră în braţe pe puntea de comandă, ar fi fost dovada că, pe navele companiei, se încalcă procedurile de securitate.

Fotografia a fost făcută în ianuarie 2013 (exact la un an de la tragedia vasului Costa Concordia), în timp ce Costa Atlantica se afla în Golful Aden, iar frumoasa blondă se distra alături de iubit şi un membru al Forţelor navale italiene. Saşa avea în braţe mitraliera militarului şi mima că asigură securitatea pasagerilor într-o zonă în care piraţii somalezi sunt o reală ameninţare.

Cazul este anchetat de procuratura din Genova, românca riscând să fie pedepsită cu cel puţin un an de închisoare, dacă va fi găsită vinovată. Căpitanul vasului Costa Atlantica a fost deja destituit pentru că nu a respectat regulamentele.


    Riscă să ajungă  după gratii
Riscă să ajungă după gratii

Moldoveanca Domnica Cemortan (26 de ani) a recunoscut că era în tandreţuri cu căpitanul vasului Costa Concordia, Francesco Schettino (52 de ani), în momentul tragediei. Nava cu 4.229 de pasageri s-a izbit de stânci la 13 ianuarie 2012 în apropiere de insula Giglio. 32 de oameni au murit în urma accidentului. Căpitanul a încălcat procedurile de securitate, fiind distras de amanta Domnica pe care a adus-o la bord în mod clandestin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net