S-a tatuat în ochi ca să fie mai frumos!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A vrut să fie cu totul şi cu totul special! Rodrigo Fernando dos Santos, un bărbat de 39 de ani din Sao Paulo, şi-a tatuat globii oculari, fiindcă susţine că aşa arată mai frumos şi mai deosebit decât semenii.

După ce şi-a tatuat corpul în proporţie de 70 la sută, Rodrigo Fernando dos Santos s-a gândit că era timpul să-şi facă ceva şi mai ieşit din comun. Aşa i-a venit ideea să-şi coloreze permanent în negru "albeaţa" ochilor.

Brazilianul, supranumit de amici "Musquito", a plătit 500 de dolari (1.680 lei) artistului specializat în tatuaje, Rafael Leao, să-i înnegrească globii oculari. Acesta i-a injectat cerneală în ochi după o metodă inventată în urmă cu şase ani la Toronto.

"Am plâns cerneală vreo două zile", a povestit Rodrigo, care este şi el artist specialist în tatuaje. El susţine că astfel de tehnici de vopsire a ochilor au fost folosite şi în urmă cu 2.000 de ani. "Contrastul dintre iris şi culoarea injectată creează efecte frumoase", susţine bărbatul care acum se crede... superb.

Împreună cu cei trei copii ai săi, Lucas, Évora şi Maria Eduarda

simeon stalpnicul png

Click!spune

Tatuarea globilor oculari poate duce la orbire şi alte boli de ochi, atrag atenţia medicii. Cernelurile folosite pentru tatuaje pot, de asemenea, duce la infecţii virale, bacteriene şi reacţii alergice. Acele prin care se injectează cerneala pot să constituie surse de transmitere a unor boli grave, precum hepatita B şi C sau SIDA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net