«Pernuţele» din sutien i-au salvat viaţa

Ultima actualizare:

În timp ce se întorcea acasă, maşina Lisei Somerville a derapat pe şoseaua udă, lovind în plin un alt automobil. La spital, femeia a aflat că are un plămân perforat şi patru coaste fracturate.

"Datorită «fileului de pui» din sutien sunt acum în viaţă, altfel bucăţile de os rupte mi-ar fi înţepat inima", povesteşte Lisa. "Mi-a fost foarte rău, dar măcar puteam să respir. Atunci când doctorii mi-au scos hainele, au remarcat şi «pernuţele» din sutien".

Femeia le purta încă din adolescenţă: "Le-am detestat întotdeauna, mereu mă temeam ca nu cumva să-mi cadă în cel mai jenant moment posibil. Dar în acea noapte, pentru prima dată în viaţă, am fost bucuroasă că le aveam".

Încă de la 12 ani, ea şi-ar fi dorit să apeleze la chirurgul plastician şi să-şi mărească sânii pe cale chirurgicală. "Atenţia nedorită pe care pieptul meu plat a primit-o cu ocazia accidentului m-a făcut să mă hotărăsc", a spus Lisa. Imediat ce s-a refăcut după accident, şi-a pus implanturi de silicon, scăpând în fine de "pernuţe". "Sunt de zece ori mai încrezătoare şi mai fericită acum", afirmă ea.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net