Sexy-ministra din Transnistria vrea şi ea sub Putin

Ultima actualizare:

    Nina Ştanski şi-a  început cariera  ca fotomodel
Nina Ştanski şi-a început cariera ca fotomodel

Nina Ştanski, un fost fotomodel, în vârstă de 36 de ani, care conduce Ministerul de Externe al regiunii separatiste Transnistria, i-a cerut preşedintelui rus, Vladimir Putin, să anexeze şi "ţara ei".

În timp ce lumea întreagă condamnă anexarea Crimeei de către Rusia, politiciana Nina Ştanski aplaudă cucerirea peninsulei. Ba mai mult, ea îl îndeamnă pe Putin să facă din Transnistria următoarea lui "cucerire" în Europa de Est, după acelaşi model, scrie „Daily Mail". Ştanski îl invită fără ocolişuri pe preşedintele Putin să anexeze teritoriul cu 509.000 de locuitori aflat la răsărit de Nistru.

"Suntem bucuroşi să afirmăm că rezultatul referendumului din Crimeea coincide cu rezultatul referendumului organizat în Transnistria, în 2006, când 97% dintre votanţi au ales independenţa şi alipirea voluntară la Rusia", afirmă Nina Ştanski. Potrivit unei biografii, ea şi-ar fi început cariera ca fotomodel în Bender şi apoi în Cipru.

Nina a absolvit facultatea de Drept a Universităţii de stat „T.G.Şevcenco" şi, între 2009-2011, a fost consilier al actualului lider transnistrean, Evgheni Şevciuc. Liderii occidentali reuniţi la Haga au exclus Rusia din G8 din cauza anexării Crimeei. Brazilia, China, India şi Africa de Sud au protestat împotriva măsurilor economice şi politice luate împotriva Rusiei.

Procuroarea Generală din Crimeea a încins imaginaţia admiratorilor

Tânăra blondă şi sexy, Natalia Polonskaya, de 33 de ani, a fost numită Procuror General al Republicii Autonome Crimeea, la 11 martie, cu votul a 80 de deputaţi. Însuşi preşedintele rus, Vladimir Putin, a fost fermecat de frumuseţea sa şi a pus o vorbă bună pentru ea. Focoasa blondă a încins imaginaţia admiratorilor cu nişte poze incendiare, postate pe Internet. Natalia a început să primească deja propuneri şi declaraţii de dragoste.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net