Nicolas Sarkozy, majordomul Angelei Merkel într-o parodie de Anul Nou

Ultima actualizare:

Comedia britanică "Dinner for One", din 1963, a inspirat crearea unei parodii în care apar cancelarul Germaniei şi preşedintele Franţei, transmite BBC.

În piesa originală, Miss Sophie, în vârstă de 90 de ani, îşi aniversează ziua de naştere în compania a patru personaje imaginare. Acestea sunt interpretate, pe rând, de majordomul său.

Parodia, care se numeşte "The 90th Crisis Summit or Euros For No One" (Al 90-lea summit de criză sau Euro pentru nimeni - n. red.), a fost ideea televiziunii germane ARD.

În clipul care a apărut cu ocazia Anului Nou, acţiunea are loc la un summit UE pentru salvarea monedei euro. Angela Merkel joacă rolul Miss Sophie, iar Nicolas Sarkozy este majordomul acesteia. Oaspeţii imaginari ai acestora sunt fostul premier grec, George Papandreou, fostul premier spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, şi prim-ministrul britanic, David Cameron.

Având durata de trei minute, clipul îl prezintă pe majordomul "Sarkozy" care joacă rolul premierului britanic şi face o remarcă în limba engleză. Miss Sophie "Merkel" îi răspunde "nu uita că vorbim limba germana în Europa".

În timp ce majordomul "Sarkozy" se plimbă pe lângă masă, beat părând, povestitorul comentează: "Acestea se întâmplă la fiecare summit pentru salvarea monedei euro, indiferent dacă mai este cineva sau nu acolo, cei doi fac totul de unii singuri".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net