Mire la prima ceremonie, mireasă la cea de-a doua

Ultima actualizare:

    Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

Barry şi Anne Watson au decis să-şi reînnoiască jurămintele, la nouă ani de la nuntă. Numai că de data aceasta el se numea Jayne şi devenise femeie.

Fostul şofer de autobuz, cu zece ani mai tânăr decât sufletul său pereche, îşi iubeşte la fel de mult soţia. Nici sentimentele ei nu s-au schimbat, deşi între timp partenerul i-a devenit... parteneră. "La început, Anne a fost furioasă când i-am spus că îmi voi schimba sexul. Căsătoria noastră a trecut printr-o perioadă dificilă, credea că o înşel cu altă femeie. De fapt, eu voiam să devin o altă femeie", spune Jayne, citat de "Mirror".

"A reuşit să înţeleagă ce-mi doream să fiu şi m-a iubit şi în noua ipostază. Reînnoirea jurămintelor pare modul perfect de a spune întregii lumi cât de fericiţi suntem cu noua noastră viaţă", a continuat ea. Deşi Anne regretă viaţa alături de Barry, se bucură să descopere "noile faţete ale lui Jayne", cu care poate discuta... ca între fete. "A doua ceremonie a fost şi mai specială, cât timp ştiam că se simte bine, în sfârşit, în pielea sa".

Încă din copilărie, Barry prefera să probeze hainele mamei sale, în timp ce propriile ţinute bărbăteşti îl făceau să se simtă "ca într-o închisoare". Ulterior, a început să cumpere el însuşi rochii şi fuste. Însă, pentru a duce o viaţă conformă cu regulile societăţii, şi-a căutat o parteneră. Pe Anne a cunoscut-o prin intermediul anunţurilor matrimoniale şi, deşi ea avea cu zece ani mai mult, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Chiar şi aşa, când rămânea singur, îşi îmbrăca ţinutele feminine. În cele din urmă, la şase ani de la nuntă, a fost nevoit să-i mărturisească totul. "Nu e deloc uşor să-i spui celei pe care o iubeşti că vrei să fii la rându-ţi femeie", îşi aminteşte Jayne. "La început nu am putut accepta. Prima dată când l-am văzut în rochie, am sărit s-o sfâşii cu foarfecele. Dar cu timpul am observat că sentimentele mele faţă de el nu s-au schimbat", povesteşte Anne.

Jayne urmează un tratament hormonal, iar rochiile pentru noua ceremonie şi le-au cumpărat împreună. "Am avut grijă ca buchetul meu să fie mai mare decât cel al ei", a glumit Anne, care spune că, indiferent că se numeşte Barry ori Jayne, rămâne sufletul ei pereche. Cu o singură nemulţumire a rămas: "Mă enervează când îmi ia rochiile fără să-mi ceară voie!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net