Ministrul de Interne al Mexicului, ucis într-un accident de elicopter

Ultima actualizare:

Blake este al doilea ministru de Interne care îşi pierde viaţa într-un accident aviatic, în mandatul preşedintelui Felipe Calderon. În 2008, avionul de mici dimensiuni în care se aflau Juan Camilo Mourino şi alte câteva persoane s-a prăbuşit chiar în capitala Mexicului, foarte aproape de un bulevard intens circulat, anunţă Reuters.

Printr-o ironie a sorţii, în ultimul mesaj pe care Blake l-a postat de pe contul său de Twitter, ministrul îi aducea un omagiu lui Mourino: "Astăzi comemorăm trei ani de la decesul lui Juan Camilo Mourino", scria el pe 4 noiembrie.

Învestit în funcţia de ministru în iulie 2010, el a fost al patrulea care a deţinut această funcţie de când Calderon este preşedinte al Mexicului. Blake era unul dintre oamenii-cheie ai guvernului în lupta împotriva traficanţilor de droguri, conflict care a costat până acum 45.000 de vieţi omeneşti.

La scurtă vreme după ce a fost anunţat decesul lui Francisco Blake, moneda mexicană s-a depreciat considerabil în faţa dolarului, de la 13,40 la 13,46 pesos pentru un dolar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
jocurile olimpice jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net