Marea aventură: şi-a luat 33 de joburi diferite în 33 de ţări! Vezi ce a muncit în România

Ultima actualizare:
Jan 2
Jan 2

Jan Lachner, un inginer de 25 de ani din Franţa, a pornit în aventura vieţii lui: şi-a luat 33 de locuri de muncă diferite, în 33 de ţări. A trecut şi prin România, unde a lucrat ca fermier.

Jan se află în acest moment în Anglia, unde munceşte ca îngrijitor de acvarii imense. Acesta este cel de-al 31-lea job din ultimii doi ani. Timp de o săptămână, va curăţa vasele în care cresc rechinii, într-un centru din Great Zarmouth, Norfolk.

Tânărul este inginer aeronautic şi a investit până acum 10.000 de lire în cheltuielile de transport şi întreţinere, pentru că de cele mai multe ori munceşte gratuit.

A predat flamenco în Sevilla, a lucrat la DJ la radio în Belgia, a fost chelner în Dublin, a făcut bere în Cehia - acestea sunt doar câteva dintre joburile sale. În aprilie 2012 a ajuns şi în România, unde a muncit la o fermă. Mai are două ţări pe lista dorinţelor şi proiectul e încheiat: Portugalia şi Italia.

Estonia a muncit ca îngrijitor la zoo, în Estonia


    Jan 2
Jan 2

"Până să mă apuc de asta, am lucrat într-o uzină Rolls Royce. Am fost uimit de numărul mare de oameni care nici nu lucraseră în altă parte. Voiam să mai văd şi cum e altfel, pentru că am o curiozitate nativă", explica Jan.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net