Manechine evacuate dintr-un muzeu de artă pentru că erau prea sexy - VIDEO

Ultima actualizare:

    Fetele au defilat printre picturi celebre
Fetele au defilat printre picturi celebre

Un lanţ de magazine a vrut să arate că lenjeria intimă pe care o comercializează ajunge chiar peste tot. Mai ales dacă este purtată de trei fete superbe.

Însă la Musee d'Orsay din Paris se pare că li s-a înfundat, după ce agenţii de pază le-au făcut să plece mai repede decât şi-ar fi dorit. În timpul petrecut în muzeu, corpurile lor de manechin au fost o atracţie suplimentară pentru vizitatorii veniţi să admire picturile unor artişti celebri, precum Monet, Manet, Degas, Renoir, Cézanne, Gauguin sau Van Gogh. Muzeul este găzduit de fosta Gare d'Orsay, construită între 1898 şi 1900.

Fetele şi-au scos hainele, abandonându-le în mijlocul holului, apoi s-au plimbat prin galeria de artă, în lenjerie intimă şi pantofi cu toc cui. Reacţiile vizitatorilor au fost împărţite, unii privindu-le admirativ, alţii uitându-se chiorâş. Însă conducerea muzeului n-a fost deloc încântată de noua "atracţie": modelele au trebuit să părăsească în fugă clădirea, urmărite de bodyguarzi.

Un oficial al Musee d'Orsay, responsabil de avizarea cererilor de a filma în interior, a declarat: "Un astfel de clip nu ar fi fost niciodată acceptat. Este ceva de neimaginat". Conform Daily Mail, directorul muzeului, Guy Cogeval, a cerut companiei să scoată imaginile de pe site, însă între timp acestea deveniseră virale pe Internet.

Lanţul de magazine francez organizase "prezentări de modă" similare la Turnul Eiffel şi în Aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Clipurile realizate vor face parte din campania de promovare a noii colecţii de lenjerie intimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net