Mamele au pozat goale să ia autobuz pentru şcoală

Ultima actualizare:

    Femeile vor să strângă 15.000 de euro
Femeile vor să strângă 15.000 de euro

De necrezut! Mamele elevilor de la Colegio Evaristo Calatayud din Monistrol de Montserrat, localitate situată la 40 de kilometri de Barcelona, au făcut un calendar erotic pentru a procura un autobuz şcolar.

Criza produce situaţii de neimaginat. Cei 83 de copii cu vârste între 6 şi 10 ani din Monistrol de Montserrat trebuie să parcurgă un drum greu de munte până ajung la şcoală.

O mamă a pozat în chiloţi  cu aripă de înger

simeon stalpnicul png

Goală pe drumul spre şcoală

simeon stalpnicul png

Pentru că acest drum nu este mai lung de 3 kilometri, elevii nu pot beneficia de transport gratuit cu un autobuz şcolar, conform legii catalane. Ca să închirieze un autocar, părinţii trebuie să plătească 90 de euro (408 lei) pe lună, costurile totale ajungând la 7.200 de euro (32.650 lei).

Mamă sexy cu ghiozdanul la spinare

simeon stalpnicul png

Cu o foarfecă în braţe,ca material didactic

simeon stalpnicul png

Preţul e prea mare pentru familiile cu copii. Mamele au protestat cât au protestat, dar văzând că nu rezolvă nimic, au recurs la o soluţie cu totul ieşită din comun. 12 dintre cele mai curajoase au hotărât să pozeze pentru un calendar erotic ca să achiziţioneze un autobuz pentru odrasle. Şi cum un autobuz la mâna a doua costă 15.000 de euro (68.000 lei), au fost tipărite 3.000 de calendare cu preţul de 5 euro (22,7 lei), care pot fi cumpărate de pe site-ul www.calendariosolidarioautobus.com.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net