Liz Hurley a făcut sex 4 nopţi şi 4 zile cu preşedintele?

Ultima actualizare:

    2005 - St. Petersburg : Bill Clinton şi Elizabeth  Hurley sunt văzuţi  împreună la un bal mascat
2005 - St. Petersburg : Bill Clinton şi Elizabeth Hurley sunt văzuţi împreună la un bal mascat

Actor în „Salvaţi-l pe soldatul Ryan” (1998), Tom Sizemore (52 de ani) a povestit că, după ce i-a dat preşedintelui american numărul de telefon al lui Elizabeth Hurley (48 de ani), Bill Clinton a trecut la fapte. A plimbat-o prin Casa Albă şi plimbarea s-a încheiat în dormitorul lui Lincoln. Liz Hurley a revenit la hotelul unde stătea cu Sizemore abia după patru zile.

Povestea care a ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume a fost spusă de Tom Sizemore în prezenţa a doi amici şi înregistrată pe suport electronic, în Manchester, statul Connecticut. Hurley şi Sizemore au avut o relaţie amoroasă timp de trei ani, după ce superba britanică s-a despărţit de Hugh Grant în 1994. Sizemore susţine că Elizabeth şi Bill Clinton, acum de 67 de ani, au făcut sex încă de la prima întâlnire.

„La recepţia de la Casa Albă se afla inclusiv Hillary Clinton. Însă asta nu a contat prea mult", a punctat Sizemore în înregistrarea postată pe Internet de site-ul Radaronline. El a ţinut să sublinieze că Liz a stat în pat cu preşedintele timp de patru nopţi şi patru zile. Când s-a întors într-un final la el, la hotel, Sizemore a certat-o, spunându-i că preşedintele e însurat. Ea i-ar fi spus că „el şi Hillary au o relaţie platonică, dorm în camere separate, încă ea nu este lesbiană. Nu au mai făcut sex de mult timp". Hurley şi Bill Clinton s-au mai întâlnit în 2005, la St. Petersburg, unde britanica a venit însoţită de iubitul ei de atunci, Arun Nayar.

Conform lui Sizemore, Clinton şi Hurley s-au sorbit din ochi toată seara. La auzul veştii, actriţa britanică a zis că îl va da în judecată pe fostul iubit.

simeon stalpnicul png

Actorul Tom Sizemore a declarat ieri că afirmaţiile din înregistrarea făcută publică sunt „aberaţiile unui drogat şi nu au nici o legătură cu realitatea". El şi-a schimbat brusc afirmaţiile, fapt ce i-a făcut pe jurnaliştii americani să se întrebe dacă nu cumva a fost supus unor presiuni sau ameninţări. Sizemore a recunoscut că e un consumator de cocaină şi de metamfetamine şi că uneori se droghează aşa de tare încât nu mai ştie ce zice. „De fapt, habar n-am dacă Liz şi Clinton se cunosc", a mai zis el pentru „NY Post".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net