Stewardesa a fost pusă să conducă avionul

Ultima actualizare:
Stewardesa stagiară  Kanika Kala a deconectat din greşeală pilotul automat
Stewardesa stagiară Kanika Kala a deconectat din greşeală pilotul automat

Incredibil, dar adevărat! Stewardesa stagiară Kanika Kala a fost lăsată la manşa unui avion în care se aflau 160 de pasageri şi 6 membri ai echipajului, în timp ce pilotul şi copilotul s-au dus să se culce.

Şoc! Zborul unei aeronave Air India, de la Bangkok la New Delhi, ar fi putut să se încheie tragic, după ce doi piloţi inconştienţi au lăsat o stewardesă la manşă timp de 40 de minute. Kanika Kala a deconectat pilotul automat din greşeală şi a intrat în panică.

Din fericire, ea a reuşit să-i cheme pe piloţi înainte să se petreacă o tragedie, dar s-ar fi putut ca avionul să-i scape de sub control şi să se prăbuşească. Bieţii pasageri nici nu au ştiut că s-au aflat în mare pericol.

Aventura s-a petrecut la 11 mii de metri înălţime. Pilotul Ravindra Nath a părăsit cabina pentru 30 de minute, iniţial pentru a merge la toaletă, după care s-a gândit să tragă un pui de somn.

După câteva minute, copilotul, B K Soni, a chemat-o pe ­Kanika şi i-a dat instruc­ţiuni cum să conducă avionul, punând aparatul de zbor pe pilot automat, şi s-a dus şi el să se culce. După ce s-a aflat de acest grav incident, care a avut loc la 12 aprilie, Air India i-a suspendat pentru o perioadă pe toţi vinovaţii.


    Stewardesa stagiară  Kanika Kala a deconectat din greşeală pilotul automat
Stewardesa stagiară Kanika Kala a deconectat din greşeală pilotul automat

Un mic avion s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din Valencia, capitala statului Carabobo din Venezuela. Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului. Nu se ştie încă dacă oamenii care se aflau în clădirea peste care s-a prăbuşit aparatul au fost răniţi. Alte câteva clădiri şi şase maşini au fost afectate de avion în cădere.

162 de pasageri şi 6 membri ai echipajului s-au speriat îngrozitor după ce au auzit o explozie la scurt timp după decolarea avionului ce zbura pe ruta Helsinki-Frankfurt. Motorul stâng al aeronavei A321-200  a izbucnit în flăcări. Comandantul a reuşit să se întoarcă şi să aterizeze în siguranţă pe aeroportul Vantaa din Helsinki.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net