A «spart» 96.000.000 $ pe droguri

Ultima actualizare:

    Milionarul John McAfee (Fotografii: hepta)
Milionarul John McAfee (Fotografii: hepta)

De la extaz la agonie nu e decât un pas! A dovedit-o John McAfee pe care drogurile l-au transformat dintr-un expert în IT milionar într-un suspect pentru crimă dat în urmărire generală de poliţie.

Americanul John McAfee (67 de ani), creator al antivirusului care îi poartă numele, era un expert în IT respectat când a adunat o avere de 100 de milioane de dolari. Sătul de prea mult bine, el a început să se drogheze, şi-a făcut tatuaje, şi-a schimbat culoarea părului şi s-a instalat într-o vilă în Insulele Belize. În numai 4 ani, averea sa s-a redus la 4 milioane de dolari.

Trăia o viaţă excentrică în paradisul din insula Ambergris Caye, cea mai mare din Belize, plimbându-se în voie cu arme la centură, înconjurat de câini. Numai că viaţa lui boemă a luat sfârşit după ce vecinul său a fost ucis. El este bănuit că l-a omorât fiindcă se certaseră cu o zi înainte, pentru că victima s-a revoltat că patrupedele acestuia lătrau tot timpul.

Poliţia din Belize crede că milionarul şi-a ucis vecinul şi nu mai ştie, fiindcă era sub influenţa drogurilor. McAfee recunoaşte că e înnebunit după sărurile de baie, droguri sintetice pe care zice că le-a "purificat" timp de un an. El a povestit că le-a testat introducându-le în rect. "Cred că sunt cele mai bune droguri. Îmi dau euforie şi mă fac să mă simt bine", a mărturisit milionarul. Căutat de poliţia din Belize,  McAfee a fugit în Guatemala, unde a fost arestat recent. S-a prefăcut că face infarct până ce avocatul a reuşit să-i obţină deportarea în SUA.

John McAfee s-a născut în Anglia şi a fost crescut în Salem, Virginia, SUA. A absolvit Roanoke College, unde şi-a luat licenţa în matematică în 1967 şi a obţinut doctoratul în 2008. Într-un articol din revista "American Mensa", din 2012, McAfee a explicat că, fiind creatorul primului antivirus de pe piaţă, el a devenit " ţinta preferată a piraţilor informatici". Adept al yoga, în Belize, s-a distrat cu numeroase tinere, unele chiar minore, după cum susţine unul dintre servitorii săi. A scris chiar câteva cărţi de yoga.

Milionarul John McAfee (Fotografii: hepta)
Milionarul John McAfee (Fotografii: hepta)

Fişă de miliardar

- Născut în Anglia, în 1945 - Afaceri: IT- Companii: Compania McAfee Inc.- Avere: 4 milioane dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net