Ea e fata cu sânii perfecţi!

Ultima actualizare:

Temperaturile cresc subit, în Florida, atunci când femeia cu cei mai frumoşi sâni de pe planetă, Joanna Krupa, îşi dă jos sutienul de la costumul de baie la piscină. Frumoasa poloneză de 34 de ani are sânii nici prea mari, nici prea mici, potriviţi ca mărime, cu o formă perfectă. Nu degeaba "podoabele" apetisante i-au cucerit pe bărbaţii din toată lumea.

Sânii ei bine proporţionaţi şi uşor "obraznici" sunt 100% naturali şi respectă formula bustului perfect elaborată de specialiştii în chirurgia plastică. Analizând partea superioară a sânilor, de la mamelon până aproape de subsuori, distanţa de la sfârc până la baza sânului şi unghiul în care împunge sfârcul rezultă că sânii sunt împărţiţi în 45% deasupra sfârcului, 55% sub el, unghiul de atac al sfârcului fiind de 20 de grade.

Logodnicul Joannei, omul de afaceri Romain Zago, a dezvăluit recent că aceasta are un uriaş apetit sexual. Ea l-a obligat să încheie un contract prenupţial prin care să-i promită că vor face sex regulat.

- Născută: 23 aprilie 1979, la Varşovia (Polonia)- La 5 ani se mută în SUA- Meserie: fotomodel- Carieră: joacă în "The Real Housewives", prezintă "Next Top Model - Polonia", a pozat în Playboy

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net