De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

Ultima actualizare:

    Jakki intră în panică  dacă nu are multă cola
Jakki intră în panică dacă nu are multă cola

Zice că nu poate trăi fără coca-cola! Jakki Ballan, în vârstă de 42 de ani, bea câte zece litri din această băutură acidulată pe zi. Până recent, femeia ajunsese să dea pe gât chiar şi 50 de cutii de cola zilnic.

Jakki Ballan, o femeie casnică din Ellesmere Port, comitatul Cheshire (Marea Britanie), intră în panică dacă rămâne fără coca-cola, potrivit "Daily Mail". Bea peste trei cutii de băutură acidulată pe oră şi a cheltuit o avere din cauza patimii ei.

De când a devenit dependentă, a cheltuit 150.000 de lire (circa 824.000 lei) pe cola, cât ar costa o casă, în jur de 6.000 de lire (33.000 lei) pe an. Jakki a prins gustul pentru băutura înţepătoare la limbă de când avea numai 14 ani, dar nu a băut atât de mult la început.

Are în permanenţă frigiderul burduşit de cutii şi sticle de coca-cola

Jakki intră în panică  dacă nu are multă cola
Jakki intră în panică dacă nu are multă cola

A ajuns la un maxim de 16 litri de coca-cola pe zi, însă a trebuit să mai scadă cantitatea, fiindcă începuse să aibă halucinaţii. Mamă a cinci copii, femeia a apelat la tratament medical, inclusiv hipnoterapie, în încercarea de a scăpa de dependenţa care-i dă dureri de cap.

A fost forţată să renunţe şi la slujba de femeie de serviciu, fiindcă obsesiva "sete de  cola" o împiediaca să lucreze. Acum, întreaga familie trăieşte din salariul soţului şi trebuie să facă economii la sânge ca să-şi asigure banii pentru a-şi potoli patima.

simeon stalpnicul png

Natasha Harris, din Noua Zeelandă, a murit la numai 30 de ani în urma consumului exagerat de coca-cola. Femeia, care dădea pe gât zece litri pe zi, a fost răpusă de un stop cardiac în ziua de 25 februarie 2010, din cauza abuzului de băutură acidulată, potrivit "Daily Mail". Natasha ajunsese să bea cola non-stop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net