Incredibil! Profesoară de yoga la 92 de ani - FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tao Porchon-Lynch este una dintre cele mai în vârstă profesoare de yoga din lume şi poate reprezenta un model pentru pentru mulţi oameni.

La o vârstă la care alţi bătrâni se deplasează cu greu, ea este deosebit de activă, îşi contorsionează trupul într-un mod greu de crezut şi dansează cu o vitalitate de invidiat.

simeon stalpnicul png

"Am predat yoga în toată lumea, în Franţa, în Maroc, în India, în America. În urmă cu 28 de ani, ţineam patru cursuri pe săptămână, însă nu eram plătită. Într-o zi cineva a venit şi spus că nu a văzut niciodată atâţia oameni urmând un curs de yoga. I-a întrebat pe elevii mei cu cât mă plătesc, iar ei au spus că nu mă plătesc, aşa că el mi-a oferit 15 dolari pe săptămână. Asta a fost cu mult timp în urmă", a povestit Tao Porchon-Lynch, în luna mai a acestui an, pentru CNN.

Tao Porchon-Lynch, care a împlinit 92 de ani în această lună, reuşeşte să fie una dintre cele mai "flexibile" femei din lume, în ciuda faptului că a suferit o operaţie la şold în urmă cu şase ani, iar medicul ei i-a spus că nu va mai putea preda yoga.

"Îmi place să scriu. Am terminat mai multe scenarii ecranizate în India şi în Franţa. Cred că nimic nu este imposibil. Niciodată nu m-am la vârstă sau la cât mai am de trăit. Vreau să mă bucur de fiecare clipă. Când am suferit o operaţie la şold, medicul mi-a spus că nu o să mai pot face lucrul yoga, aşa că i-am trimis o poză în care mă ridicam de la sol în poziţia «lotus». A fost uluit că am reuşit acest lucru", a adăugat profesoara de yoga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net