Iei trei hotdogi, facem sex!

Ultima actualizare:

    Catherine Scalia  şi-a amenajat în  spatele rulotei  un dormitor unde  îşi satisface clienţii (Foto: Guliver/splashnews)
Catherine Scalia şi-a amenajat în spatele rulotei un dormitor unde îşi satisface clienţii (Foto: Guliver/splashnews)

Are 45 de ani, patru copii acasă şi a renunţat la cariera de stripteuză. O cheamă Catherine Scalia şi a fost recent arestată după ce poliţia a prins-o satisfăcând unul dintre clienţi chiar în rulota unde vindea hotdogi.

Pe firma chioşcului scrie mare „Hot Dog Hooker (n.r. târfă)" şi nu e de mirare că majoritatea clienţilor sunt bărbaţi. Succesul blondei planturoase, trecute de prima, tinereţe se datorează faptului că „pentru unii clienţi, servirea se face topless" şi mâncarea de­vine mult mai ­gustoasă în compania unei femei bune.

În 2005 Catherine Scalia a reuşit să obţină autorizaţie de comercia­lizare de sandvişuri în Long Island, New York. Succesul nu a întârziat, Catherine lăudându-se în urmă cu doi ani cu încasări lunare de peste 30.000 de dolari.

Recent, ea a fost arestată, după ce o patrulă a prins-o făcându-i sex oral unui client. Episodul se întâmpla chiar în spatele rulotei unde vindea sandvişuri. Tariful pentru un sex oral era de 100 de dolari, 50 fiind doar masturbarea.

Pentru sex normal, clienţii trebuiau să comande trei sandvişuri şi să achite 300 de dolari. „Într-o lună revin în afaceri, nu mă pot ţine mult timp la închisoare", le-a declarat femeia jurnaliştilor de la "New York Post". Ea a fost amendată cu 35.000 de dolari şi e acuzată de prostituţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net