ISTERIE și RECORD pe YouTube: Gangnam Style a depășit un miliard de vizualizări!

Ultima actualizare:

    Gangnam Style, record de vizualizări pe YouTube (FOTO Arhivele Click!)
Gangnam Style, record de vizualizări pe YouTube (FOTO Arhivele Click!)

„Gangnam Style", videoclipul ce aparține starului pop, sud-corean, PSY, a depășit un miliard de vizualizări, pe YouTube.

Google, compania care deține site-ul YouTube, transmite că videoclipul a fost vizionat de peste șapte milioane de oameni, zilnic, încă din momentul în care a fost postat online, la 15 iulie, 2012.

„Gangnam Style" a devenit cunoscut pentru dansul special din videoclip. Mișcările dansului respectiv au ajuns la gradul de isterie globală, fiind inventat chiar de cântărețul de 34 de ani, Park Jae-sang, cunoscut ca PSY. Dansul implică o încrucișare a încheieturilor mâinilor și o simulare a acțiunii de a călări un cal.

Explicând dansul emblematic, PSY a afirmat: „Când dansezi trebuie să te gândești că, pur și simplu, călărești un cal invizibil. Aceasta a fost ideea videoclipului „Gangman Style": să te îmbraci cu stil dar să dansezi anapoda".

Se estimează că starul internațional a câștigat peste 150,210£, doar din vizualizările de pe YouTube, la care se adaugă alte 5 milioane de £, provenite din vânzarea de CD-uri, descărcări electronice și concerte live.

Însuși președintele american, Barack Obama, a recunoscut recent că a încercat dansul acasă, în timp ce primarul Londrei, Boris Johnson, a mărturisit, în cadrul unei conferințe a partidului conservator, că a dansat „Gangman Style" cu primul ministru, David Cameron.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net